M. Arnau- Màrqueting Turístic ofereix un servei personalitzat d’assessorament i consultoria , creat per Montserrat Arnau i Barba, professional que des de fa més de 18 anys exerceix en el sector de la comunicació i del màrqueting turístic.
Aquest servei està dirigit a les empreses, organitzacions i institucions que tenen interès en desenvolupar productes i serveis turístics, i que necessiten el suport d’un professional extern.

També ofereix els seus serveis a consultors o assessors que realitzen projectes relacionats amb el turisme, aportant el seu perfil professional per l’organització i execució d’accions de difusió, comunicació o  desenvolupament d’activitats de projecció exterior de les destinacions, així com la creació i implantació de plans de dinamització econòmica i turística de tot tipus.

L’actiu més important que pot oferir M. Arnau – Màrqueting Turístic és l’experiència contrastada en comunicació, publicitat, promoció i, de forma molt destacada, l’especialització en el camp de les tècniques del Below The Line (BTL) per la projecció exterior de destinacions turístiques.


Copyright © 2009 Montse Arnau - Màrqueting Turístic. Tots els drets reservats.