Servei d'assessoria i consultoria personalitzat, dirigit a empreses, organitzacions i institucions, així com a consultors i assessors.

+ Llegir més

Més de 18 anys exercint en el sector de la comunicació i del màrqueting turístic.

+ Llegir més

Suport de professionals amb experiència en desenvolupar i gestionar plans de màrqueting turístic.

+ Llegir més

• Màrqueting i Comunicació

• Estratègia i Tàctica

• Esdeveniments d'atracció

+ Llegir més

Serveis

Creació i desplegament d’organismes turístics

L’ajudem a reinventar-se


Són moltes les fórmules d’organització que existeixen actualment per gestionar la marca d’un destí turístic. El més important és saber quina de totes elles pot resultar més convenient en cada cas.

La reflexió conjunta entre tots els actors que intervenen en l’activitat turística és fonamental per poder establir uns objectius reals, i crear una organització en la que tots estiguin representats.

Les darreres tendències en el sector turístic aposten per les organitzacions amb participació pública i privada, en la que cadascú té el seu paper, on les decisions es prenen de forma consensuada.

Com iniciar aquest procés? Com aconseguir la implicació i complicitat del sector econòmic? Com implantar un nou model de gestió turística sense grans traumatismes?

L’ajudem a liderar el procés de reflexió que ha d’orientar-los en la creació d’una nova organització turística dels nostres temps.

Establint el diàleg entre tots els implicats mitjançant una metodologia eficaç i eficient, que li permeti crear una organització d’èxit.

Ens convertirem en el seu millor company de viatge per a:

  • Assessorar-li en l’anàlisi dels diferents tipus d’organitzacions turístiques i fórmules jurídiques existents. Pros y contres en relació als seus objectius.
  • Realització de la proposta global del projecte. Pla Director per a la seva implementació.
  • Plans d’acció i operativitat dels diferents sectors que intervenen en el turisme (allotjament, hostaleria, turisme de negocis, cultura, comerç, gastronomia, oci, etc.)

Tornar a serveis

Imprimir aquesta plana Imprimir aquesta plana