Servei d'assessoria i consultoria personalitzat, dirigit a empreses, organitzacions i institucions, així com a consultors i assessors.

+ Llegir més

Més de 18 anys exercint en el sector de la comunicació i del màrqueting turístic.

+ Llegir més

Suport de professionals amb experiència en desenvolupar i gestionar plans de màrqueting turístic.

+ Llegir més

• Màrqueting i Comunicació

• Estratègia i Tàctica

• Esdeveniments d'atracció

+ Llegir més

Serveis

Plans Estratègics i Operatius

L’ajudem a passar a l’acció


L’estratègia és una de les claus de l’èxit de les empreses turístiques del segle XXI i una de les seves bases fonamentals. Permet tenir una visió a mig i llarg termini del negoci, proporcionant una fulla de ruta que facilita no perdre de vista els objectius reals d’una organització.

Però l’estratègia ha d’anar acompanyada de la tàctica, és a dir que ha d’ incorporar accions que degut a una situació conjuntural o puntual, ens permetin introduir els  canvis que siguin necessaris per adaptar-nos a un nou escenari.

L’estratègia és el guió que permet orientar la viabilitat i l’operativa dels projectes, així com ajudar-nos a prendre decisions encertades sobre la seva conveniència y rendibilitat que puguin tenir.

Quantes vegades ha tingut a les seves mans estudis que contenen propostes interessants, molt elaborades, amb bones idees i molta informació?
I quantes vegades s’ha plantejat: Vull posar en pràctica aquestes idees, però… ¿per on començo?

No només desenvolupem nous Plans Estratègics de destinacions, marques, productes o serveis, sinó també l’assessorem per gestionar el procés d’implantació d’un pla ja elaborat.

L’ajudem a posar en marxa les estratègies i les tàctiques que li permetran entrar en acció per convertir la teoria en pràctica.

Els avantatges són evidents:

  • No haver de  carregar al seu equip amb més treball de l’habitual.
  • Incorporarà al seu equip a un especialista.
  • Podrà fer rendibles els seus projectes, convertint-los en realitat. Amb tots els èxits que pot comportar-li.

Tornar a serveis

Imprimir aquesta plana Imprimir aquesta plana