Servei d'assessoria i consultoria personalitzat, dirigit a empreses, organitzacions i institucions, així com a consultors i assessors.

+ Llegir més

Més de 18 anys exercint en el sector de la comunicació i del màrqueting turístic.

+ Llegir més

Suport de professionals amb experiència en desenvolupar i gestionar plans de màrqueting turístic.

+ Llegir més

• Màrqueting i Comunicació

• Estratègia i Tàctica

• Esdeveniments d'atracció

+ Llegir més

Compromís

El sector del turisme és un dels que més ha evolucionat en els últims anys, i el seu benefici en favor del dinamisme econòmic i social de les ciutats i països, destaca per la creació de riquesa i de nous llocs de treball.

Ens trobem en un país eminentment turístic en el que les organitzacions municipals i les institucions que tenen competència en matèria turística, han de comptar amb plans de màrqueting i de gestió que els permetin mantenir-se en un lloc destacat en el mercat internacional.

La situació econòmica actual presenta un nou panorama en els consumidors de turisme, i fa necessari implementar plans de desenvolupament en totes les àrees de forma ràpida i eficaç.

La necessitat de comptar amb el suport de professionals amb experiència en gestionar i desenvolupar plans de màrqueting turístic, és fonamental per avançar en el posicionament i manteniment de la nostra competitivitat.

M. Arnau – Màrqueting Turístic li ofereix el rigor i la professionalitat necessaris per aconseguir plegats els seus objectius.

Imprimir aquesta plana Imprimir aquesta plana