Servei d'assessoria i consultoria personalitzat, dirigit a empreses, organitzacions i institucions, així com a consultors i assessors.

+ Llegir més

Més de 18 anys exercint en el sector de la comunicació i del màrqueting turístic.

+ Llegir més

Suport de professionals amb experiència en desenvolupar i gestionar plans de màrqueting turístic.

+ Llegir més

• Màrqueting i Comunicació

• Estratègia i Tàctica

• Esdeveniments d'atracció

+ Llegir més

Esta será una entrada del blog

September 2, 2009

Aquest servei està dirigit a les empreses , organitzacions i institucions que tenen interès en desenvolupar productes i serveis turístics, i que necessiten el suport d’un professional extern.

També ofereix els seus serveis a consultors ó assessors que realitzen projectes relacionats amb el turisme, aportant el seu perfil professional  per l’organització i execució d’accions de difusió, comunicació ó desenvolupament de activitats de projecció  exterior de les destinacions, així com la creació i implantació de plans de dinamització econòmica i turística de tot tipus.

Aquest servei està dirigit a les empreses , organitzacions i institucions que tenen interès en desenvolupar productes i serveis turístics, i que necessiten el suport d’un professional extern.

També ofereix els seus serveis a consultors ó assessors que realitzen projectes relacionats amb el turisme, aportant el seu perfil professional  per l’organització i execució d’accions de difusió, comunicació ó desenvolupament de activitats de projecció  exterior de les destinacions, així com la creació i implantació de plans de dinamització econòmica i turística de tot tipus.

Aquest servei està dirigit a les empreses , organitzacions i institucions que tenen interès en desenvolupar productes i serveis turístics, i que necessiten el suport d’un professional extern.

També ofereix els seus serveis a consultors ó assessors que realitzen projectes relacionats amb el turisme, aportant el seu perfil professional  per l’organització i execució d’accions de difusió, comunicació ó desenvolupament de activitats de projecció  exterior de les destinacions, així com la creació i implantació de plans de dinamització econòmica i turística de tot tipus.

Comments are closed.